tag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post9169993998895378108..comments2024-03-15T12:21:20.679+02:00Comments on דפי תמר, מתכונים טבעוניים: כְּמוֹצָרֶלָּה—פטנט טבעוני גאוני, ומתכון לתפוחי אדמה מוקרמיםתמר האחרתhttp://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-82799095133408591882021-10-26T12:50:57.112+03:002021-10-26T12:50:57.112+03:00הי תמר, בטעות החלפתי את הטפיוקה בקורנפלןר במקום קמ...הי תמר, בטעות החלפתי את הטפיוקה בקורנפלןר במקום קמח תפן"א... נורא?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03438193383173024618noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-33923602716035673692019-05-01T00:25:04.449+03:002019-05-01T00:25:04.449+03:00בעבר נתקתעי בלי קמח טפיוקה, לקחתי פניני טפיוקה וטח...בעבר נתקתעי בלי קמח טפיוקה, לקחתי פניני טפיוקה וטחנתי במטחנת קפה/תבלינים לקמח.<br />השתמשתי בפנינים הטחונות וזה נתן תוצאה אפילו יותר טובה מקמח. (יותר סמיך)sakrahttps://www.blogger.com/profile/02450331835338244328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-80727242056148292232018-07-12T08:55:24.495+03:002018-07-12T08:55:24.495+03:00נשמע מעניין ואנסה בהזדמנות.
רק הערה קטנה - היה נחמ...נשמע מעניין ואנסה בהזדמנות.<br />רק הערה קטנה - היה נחמד אם במקום לכתוב "2 כפות + 4 כפיות קמח טפיוקה" פשוט לכתוב את המשקל של קמח הטפיוקה בגרמים. הרבה יותר הגיוני, נח ובלי מקום לטעויות...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-2793587363812762852017-03-09T07:24:16.157+02:002017-03-09T07:24:16.157+02:00מה עושים עם "הגבינה" שנשארה? ניתן להשאי...מה עושים עם "הגבינה" שנשארה? ניתן להשאיר במקרר? ואם כן כמה זמן?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01110588157687749915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-10197331635615427452017-02-10T15:13:47.929+02:002017-02-10T15:13:47.929+02:00הי
מה החרדל נותן? לא ראיתי את זה בקישוריםהי<br />מה החרדל נותן? לא ראיתי את זה בקישוריםAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18293214963645818738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-35343963273162012942017-01-16T10:26:23.159+02:002017-01-16T10:26:23.159+02:00אמנם לא ניסיתי עם שקדים, אבל לדעתי זה משהו במרקם ש...אמנם לא ניסיתי עם שקדים, אבל לדעתי זה משהו במרקם של הקשיו . יהיה מעניין לנסות, אולי עם ויטמיקס (שאין לי) כדי לראות איך שקדים מתנהגים. תמר האחרתhttps://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-26164025248075182212017-01-16T08:18:10.316+02:002017-01-16T08:18:10.316+02:00הבנתי. מה נותן הקשיו במתכון הזה חוץ מטעם? יש משהו ...הבנתי. מה נותן הקשיו במתכון הזה חוץ מטעם? יש משהו במרקם שבגלל זה רק קשיו יעבוד?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08160877104359223760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-59240817475165530102017-01-15T16:43:21.703+02:002017-01-15T16:43:21.703+02:00הלו יסמין, לדעתי זה לא יעבוד כאן. אם את רוצה גבינה...הלו יסמין, לדעתי זה לא יעבוד כאן. אם את רוצה גבינה משקדים, יש ברשת הרבה מתכונים של ״פטה״ משקדים טחוניםתמר האחרתhttps://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-6197988766296476332017-01-15T15:07:29.218+02:002017-01-15T15:07:29.218+02:00היי, אפשר להחליף את הקשיו בשקדים?היי, אפשר להחליף את הקשיו בשקדים?יסמיןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-40314991227748811822016-11-05T21:15:51.192+02:002016-11-05T21:15:51.192+02:00הכנתי את תפוחי האדמה המוקרמים ויצא קצת אנמי וחסר ת...הכנתי את תפוחי האדמה המוקרמים ויצא קצת אנמי וחסר תיבול. לדעתי לאחר הערבוב של הגבינה והשמנת יש להוסיף תיבול.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-22489512349984905412016-08-22T20:34:20.046+03:002016-08-22T20:34:20.046+03:00איזה רעיון טוב! שמחה שהצליח!איזה רעיון טוב! שמחה שהצליח!תמר האחרתhttps://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-68343569826421308712016-08-21T15:45:54.438+03:002016-08-21T15:45:54.438+03:00השתמשתי בגבינה ללזניה ויצא מושלם. קניתי את בקשיו ט...השתמשתי בגבינה ללזניה ויצא מושלם. קניתי את בקשיו טחון (בידי המוכר בשוק הכרמל) ואז לא הייתי צריך להשרות.<br />תודה רבה!נמרודnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-3931553269315461642016-06-24T19:25:41.622+03:002016-06-24T19:25:41.622+03:00תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.נועה גביןhttps://www.blogger.com/profile/06657705507898528794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-64510505918833519872016-06-24T19:25:17.421+03:002016-06-24T19:25:17.421+03:00למי שעובדת עם מג'ימיקס, אני ממליצה קודם לעבד א...למי שעובדת עם מג'ימיקס, אני ממליצה קודם לעבד את כל המרכיבים של הכמוצרלה בלי המים ורק אז להוסיף את המים בשלבים. אם מכניסים הכל עם המים מלכתחילה העיבוד פחות חלק כי צריך כל הזמן לוודא שהמים לא "מתעופפים" גבוה מידי ויוצאים מקערת העיבוד.נועה גביןhttps://www.blogger.com/profile/06657705507898528794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-46002775770396630812015-02-14T13:22:09.120+02:002015-02-14T13:22:09.120+02:00קניתי קמח טפיוקה והכנתי את הכמוצרלה.
יצא טעעעיייםם...קניתי קמח טפיוקה והכנתי את הכמוצרלה.<br />יצא טעעעיייםםם!<br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-33222510625100963802015-02-11T09:55:07.841+02:002015-02-11T09:55:07.841+02:00תודה רבה על תשובתךתודה רבה על תשובתךAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-61860844969233876762015-02-10T09:07:19.433+02:002015-02-10T09:07:19.433+02:00אי אפשר להמיר: פניני הטפיוקה מיוצרות בבישול חלקי מ...אי אפשר להמיר: פניני הטפיוקה מיוצרות בבישול חלקי מקמח טפיוקה, לא יעבוד. בתגובות למתכון המקורי באנגלית כתוב שאפשר להחליף בקמח תפוחי אדמה<br /> תמר האחרתhttps://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-73039714294619327282015-02-10T08:58:01.408+02:002015-02-10T08:58:01.408+02:00תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.תמר האחרתhttps://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-56382532958239727352015-02-09T20:36:29.345+02:002015-02-09T20:36:29.345+02:00תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.תמר האחרתhttps://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-5711250534526126282015-02-09T18:23:36.974+02:002015-02-09T18:23:36.974+02:00אין לי קמח טפיוקה אבל יש לי פניני טפיוקה - אפשר לה...אין לי קמח טפיוקה אבל יש לי פניני טפיוקה - אפשר להמיר?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-26193026747860506462015-01-06T13:03:29.887+02:002015-01-06T13:03:29.887+02:00תודה נעמה! זה מוצלח גם עם קישואים - לא צריך לעשות ...תודה נעמה! זה מוצלח גם עם קישואים - לא צריך לעשות להם כלום, כלומר לא לבשל מראש, ולא צריך "להטביע" אותם ברוטב כי הם בעצמם יגירו נוזלים. רק הוספתי קצת בזיליקוםתמר האחרתhttps://www.blogger.com/profile/14086653709303821632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1894758770246173667.post-85813690305748237882015-01-06T11:42:31.117+02:002015-01-06T11:42:31.117+02:00זאת גבינה נהדרת שגם אני מאד אוהבת, והיא גם נהדרת ב...זאת גבינה נהדרת שגם אני מאד אוהבת, והיא גם נהדרת בלי השום ושמן הזית. בעיני אפילו טעימה יותר ככה.<br />אנחנו מקפיאים את הכמוצרלה (אהבתי את השם) ורק אז מגרדים בעזרת פומפיה מעל הפיצה, או בעזרת קולפן ירקות, ואז יש פיזור אחיד יותר על הפיצה.<br />ואת המתכון הזה של תפוחי האדמה אני חייבת לנסות (:Naamahttps://www.blogger.com/profile/15486486747659048385noreply@blogger.com