דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום שני, 27 בינואר 2014
גולאש פטריות עם קוסקוס ביתי
›
מזרח ומערב בצלחת טבעונית: גולאש מפטריות מוגש על קוסקוס פטנט שמכינים לבד, מסולת. הפטריות הן מזון מעולה לטבעונים ולכולם: הן עשירות בחלבו...
9 תגובות:
יום שני, 20 בינואר 2014
נפלאות הפילו - כיסונים ממולאים בדלעת מופלאה
›
כל דבר משתדרג במעטפה פריכה של בצק פילו, ולמרות השמועות, ממש קל לעבוד אתו: במעט מאד עבודה מתקבלים מאפים מרשימים, "אוכל אצבעות" או...
יום רביעי, 15 בינואר 2014
לחם ללא לישה
›
חובבי האפייה מכירים את המתכון המופלא הזה, שפיתח ג'ים לייהי בניו יורק (קישור למשל כאן ) ומסתובב כבר כמה שנים ברשת: מכינים בצק נוזלי...
27 תגובות:
יום שלישי, 7 בינואר 2014
ארץ חיטה ושעורה – לכבוד ט"ו בשבט
›
מדי שנה לפני ט"ו בשבט יצאנו מחצר בית הספר היסודי עם רון בלב ואת ביד, אל המדרון היורד לוואדי הסמוך. חפרנו בור, חילצנו שתילי אורן מפח...
5 תגובות:
יום שני, 30 בדצמבר 2013
פטריות אפויות בפירורי לחם
›
בעוד שבועיים אני מציינת שנתיים למעבר הרשמי לטבעונות. בחודשים שלפני המעבר צמצמתי צריכה של מוצרים מהחי ושיניתי את התפריט, וכשהגיע ט...
יום שני, 23 בדצמבר 2013
מרק אפונה ושלוש גרסאות לאגדה
›
זוכרים את הסיפור? נסיך רצה להתחתן עם נסיכה אמִתית. את מבחן ה"אמת" ארגנה אמו, החמות העתידית, ומי שעברה אותו היתה האורחת שהתלוננה ב...
2 תגובות:
יום שני, 16 בדצמבר 2013
מבזק חמין וקוקלות סולת לכבוד הקור
›
חזית קרה הגיעה מרוסיה, ושיבשה את סוף השבוע לאנשים רבים. ואילו במרכז תל אביב אמנם ירד גשם עז, וקצת ברד, אבל המעלות ירדו רק "מתחת לעשר...
7 תגובות:
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט