דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום שני, 24 בפברואר 2014
לקחת אוכל לעבודה: סלט
›
מה לארוחת הצהריים? ברוב הימים, סלט. וכדי לא להתעכב בחיתוך במטבח של העבודה, אני מכינה אותו כבר בבית, בשיטת השכבות. אני יוצקת את הרוטב לתח...
2 תגובות:
יום ראשון, 16 בפברואר 2014
קרקרים משיבולת שועל וזרעי חמניות ודלעת: מלוחים ומתוקים
›
אחרי שחברתי רבקה חיתנה את בנהּ-בכורהּ, התחלנו לקבל ממנה מתכונים טבעוניים שהגיעו מהורי הכלה החמודה. אחד המתכונים, שהפך בן-בית אצלי ואצל עוד ...
5 תגובות:
יום רביעי, 12 בפברואר 2014
ספרי בישול טבעוניים: שני מתכונים
›
אחרי שנים שבהן לא קניתי ספרי בישול, התחדשתי לאחרונה בשני ספרי בישול טבעוניים שמשמחים אותי מאד. אמנם, יש ברשת שפע של בלוגים ופורומים וקבוצו...
14 תגובות:
יום שני, 3 בפברואר 2014
כפל כופתאות קובה במרק חמוץ
›
מדי כמה חודשים אני נפגשת עם חברות לבוקר של בישולים: כל אחת מודיעה מה בא לה ללמוד (או ללמד) להכין, ואנחנו מתארגנות באחד הבתים עם קופסאות, מת...
5 תגובות:
יום שני, 27 בינואר 2014
גולאש פטריות עם קוסקוס ביתי
›
מזרח ומערב בצלחת טבעונית: גולאש מפטריות מוגש על קוסקוס פטנט שמכינים לבד, מסולת. הפטריות הן מזון מעולה לטבעונים ולכולם: הן עשירות בחלבו...
9 תגובות:
יום שני, 20 בינואר 2014
נפלאות הפילו - כיסונים ממולאים בדלעת מופלאה
›
כל דבר משתדרג במעטפה פריכה של בצק פילו, ולמרות השמועות, ממש קל לעבוד אתו: במעט מאד עבודה מתקבלים מאפים מרשימים, "אוכל אצבעות" או...
יום רביעי, 15 בינואר 2014
לחם ללא לישה
›
חובבי האפייה מכירים את המתכון המופלא הזה, שפיתח ג'ים לייהי בניו יורק (קישור למשל כאן ) ומסתובב כבר כמה שנים ברשת: מכינים בצק נוזלי...
27 תגובות:
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט