דפי תמר, מתכונים טבעוניים

יום שני, 30 ביוני 2014

גבעולי הארגמן: ריבס/רברבר

›
איזו שמחה וצהלה, כשראיתי בדוכן בשוק חבילות של גבעולי רִיבַּס! הירק הזה, שנראה כמו סלרי אדום (אין קשר משפחתי) לא מאד מוכר בארץ, ולא תמיד זמ...
תגובה 1:
יום חמישי, 12 ביוני 2014

פאדג' בראוניז טבעוניים

›
פעם, לפני ימי הטבעונות, היה לי מתכון מנצח לפאדג' בראוניז שכולם אהבו. לכל מקום הבאתי אותם, לשמחת הטועמים, ולכולם העברתי את המתכון בהמלצו...
5 תגובות:
יום שני, 2 ביוני 2014

חג שבועות: אפשר גם בלי עוגת גבינה

›
"וחג שבועות תעשה לך, ביכורי קציר חיטים." כמו לטבעונים רבים, גם לי לא נעים לראות מה קרה לחג השבועות. מה שהיה פעם חג הביכורים, עם ...
4 תגובות:
יום שני, 26 במאי 2014

שניצל תירס טבעוני

›
אוהבים תירס? בספר שו"ת משנת 1817, בתשובה לשאלה על אכילת תירס בפסח,  מציין המשיב שתירס (שנקרא אז "חיטי תורגמה" כלומר חיטה תור...
יום ראשון, 18 במאי 2014

נזיד עדשים אתיופי על עיגולי פולנטה ("מסר ואט")

›
יש מאכלים שגורמים לך לרוץ לנסות אותם ולו רק בגלל מראם המצודד. הנזיד במתכון הזה אולי אינו יפהפה, אבל טעמו מופלא: שילוב מרתק ומרענן של תבליני...
2 תגובות:
יום ראשון, 11 במאי 2014

משקה שקדים ודקיקיות שקדים

›
בזכות האינטרנט, בזכות גוגל, ובזכות קבוצת "בישול טבעוני" בפייסבוק, למדתי להכין משקה/חלב שקדים.  לא ייאמן כמה פשוט וזול להכין את ...
13 תגובות:
יום רביעי, 30 באפריל 2014

פאי הגינה (התשובה הטבעונית לפאי הרועים)

›
"פאי רועים" או "פאי הבקתה" הוא מאכל אנגלי מז'אנר מאכלי העניים, שבו מחית תפוחי אדמה משמשת כבצק למלית של שאריות, במקו...
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט

פרטים עלי

התמונה שלי
תמר האחרת
ברוכים הבאים למטבח הטבעוני שלי: יש כאן מתכונים פשוטים ומהירים, מתכונים קצת יותר מסובכים, מתכונים ליומיום ולאירועים מיוחדים. כולם ללא מוצרים מהחי, רובם לא דורשים חומרים משונים או קשים להשגה וכולם... טעימים. כשעברתי לטבעונות, נעזרתי מאד בבלוגים טבעוניים ברשת. אשמח אם המתכונים שלי יעזרו לעוד אנשים להתנסות באורח חיים טבעוני.
הצג את הפרופיל המלא שלי
מופעל על ידי Blogger.