דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום שני, 28 ביולי 2014
מיני פאי ליים
›
חברה ללימודים הביאה ליים מהעץ בחצר ביתה, והחלטתי לנצל את ההזדמנות לנסיונות אפייה. כעבור שבוע, הגשתי לה ולקבוצת הלימוד שלנו פאי ליים מיני...
יום רביעי, 23 ביולי 2014
מסלה דוסה - "קרפ" הודי במלית תפוחי אדמה
›
לארוחת הערב, החלטתי להכין מסלה דוסה. חברתי רחלי, שאוהבת אוכל הודי, שמעה את התכנית ותהתה: "אבל מי יטרח להכין מאכל כל כך מסובך?...
7 תגובות:
יום שני, 14 ביולי 2014
מרק דלעת בניחוח לימונית ותפוז
›
Please scroll down for English אֵי-זֶה מָ-רָק! אֵי-זֶה מָ-רָק! מְרַק בֵּין-עַרְבַּיִם, אֵי-זֶה, הוֹ אֵי-זֶה מָ-רָק! מתרג...
תגובה 1:
יום שני, 7 ביולי 2014
קיש טבעוני מעולה — "ריש לקיש"
›
התכנסנו לחגוג ימי הולדת של קיץ, והקיש המופלא הזה היה כוכב הסעודה. הבצק פריך במידה, וקרם הקישואים, עם נגיעות נענע, פסטו וקליפת לימון, היה מצ...
4 תגובות:
יום שני, 30 ביוני 2014
גבעולי הארגמן: ריבס/רברבר
›
איזו שמחה וצהלה, כשראיתי בדוכן בשוק חבילות של גבעולי רִיבַּס! הירק הזה, שנראה כמו סלרי אדום (אין קשר משפחתי) לא מאד מוכר בארץ, ולא תמיד זמ...
תגובה 1:
יום חמישי, 12 ביוני 2014
פאדג' בראוניז טבעוניים
›
פעם, לפני ימי הטבעונות, היה לי מתכון מנצח לפאדג' בראוניז שכולם אהבו. לכל מקום הבאתי אותם, לשמחת הטועמים, ולכולם העברתי את המתכון בהמלצו...
5 תגובות:
יום שני, 2 ביוני 2014
חג שבועות: אפשר גם בלי עוגת גבינה
›
"וחג שבועות תעשה לך, ביכורי קציר חיטים." כמו לטבעונים רבים, גם לי לא נעים לראות מה קרה לחג השבועות. מה שהיה פעם חג הביכורים, עם ...
4 תגובות:
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט