דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום ראשון, 30 בנובמבר 2014
ימי החנוכה: לביבות סלק וגזר
›
סלק, גזר, תבלינים וכף קמח: זה כל מה שצריך. ההכנה קלה מאד והתוצאה היא לביבות מעולות, פריכות ונימוחות כאחת. עד כאן היתרונות. ה"חיסרון...
יום שני, 24 בנובמבר 2014
לביבות בטטה אפויות, ללא גלוטן
›
הגיע חודש כסלו, ובמכולת השכונתית כבר מוכרים סופגניות. חנוכה מעבר לפינה! קבלו לביבות אפויות שקל מאד להכין ועוד יותר קל לחסל: בחנוכה ובכל השנ...
8 תגובות:
יום שלישי, 18 בנובמבר 2014
עוגת יום הולדת טבעונית ומושקעת (ללא אפייה)
›
"נובמבר הוא החודש הנורא ביותר מכל חודשי השנה," אמרה מרגרית, בעמדה ליד החלון [...] "משום כך נולדתי בו", העירה ג'ו...
9 תגובות:
יום ראשון, 9 בנובמבר 2014
מאפה פילו עם טחינה וזעתר
›
פילו הוא בצק מעולה, קל מאד לעבוד אתו והתוצאות תמיד נהדרות: מה יכול להיות במעטפת מתפצפצת ובתוכה משהו טעים, מתוק או פיקנטי? תענוג! כשכבר חשב...
תגובה 1:
יום שני, 3 בנובמבר 2014
מרק גזר ושומר קלויים עם ערמונים (ומשהו על הצהרת בלפור)
›
החורף הגיע, ואפשר להתחיל לתכנן מרקים ותבשילי קדירה מחממים. למרק המופלא הזה יש צבע יפהפה וטעם עמוק, מדהים , בזכות מעט רכיבים: גזר ושומר ש...
8 תגובות:
יום שני, 27 באוקטובר 2014
עוגות שמרים וגם ארנגלושקה טבעונית
›
מכל העוגות היפות והטעימות והמרשימות והמופלאות, לטעמי הנהדרת היא עוגת השמרים הצנועה והחסכונית. מכינים אותה מבצק פשוט, מרדדים וממלאים בקקאו,...
תגובה 1:
יום שני, 20 באוקטובר 2014
אחרי החגים: ימי סלט עם רימונים בניחוח אתרוג
›
משיוצא שמיני עצרת, נפתחים היומנים ונבדקים התאריכים: מתי החג או החופש הבא? האם "ייפול" לטובה באמצע השבוע, או יתבזבז לנו בשישי-שבת?...
2 תגובות:
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט