דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום שני, 27 באפריל 2015
פיתה בתנור וטחינה סגולה
›
בילדותי ובנעורי, המאכלים המקובלים בחגיגות יום העצמאות היו חומוס, טחינה, סלט קצוץ, פיתות, פלאפל (לא אחת מאבקת תערובת קנוייה), ותפוחי אדמה א...
9 תגובות:
יום ראשון, 19 באפריל 2015
מנחה על מחבת—כרוב ותפוחי אדמה
›
הציווי "אוכל לא זורקים" הוליד מעדנים כל כך טעימים משאריות, עד שמתחשק לפעמים להכין אותם מבראשית, בלי לחכות למה שנשאר מאתמול. אחד ...
2 תגובות:
יום ראשון, 12 באפריל 2015
סגול וירוק—קולרבי בתנור
›
קולרבי, כרוב הקלח, הוא ירק דל בקלוריות ועשיר בוויטמינים. מלבד זאת, הוא טעים מאד. מוסיף חריפות רעננה כשהוא טרי בסלט, מתמתן מאד בבישול, ובאפ...
יום ראשון, 5 באפריל 2015
על המצה: ממרח לימון לפסח
›
אני מאד אוהבת מצות, בכל צורה ואופן, ואחד הדברים שחסרו לי במעבר לטבעונות היה ממרח הלימון שאמא שלי הכינה מדי שנה, רק לפסח. המתכון המק...
יום חמישי, 2 באפריל 2015
קוגל תפוחי אדמה (כשר לפסח)
›
פסח הוא חג תפוחי האדמה. לשמחתי, כי זו התוספת שאהובה עלי בחג ובכל ימות השנה. המתכון שפרסמתי בפסח שעבר לתפוחי אדמה אפויים בצורה נא...
4 תגובות:
יום שלישי, 24 במרץ 2015
מבזק: מבצע שום טרי
›
שום טרי הגיע לשוק! עצרתי הכול ונסעתי להצטייד בכמות נאה במחיר נאה. נכון, בשבוע-שבועיים הבאים יירדו המחירים, אבל רק לשום הטרי מאד יש גבעולים ...
תגובה 1:
יום ראשון, 15 במרץ 2015
בחירות, פטריק הקדוש ולחם סודה אירי
›
כששאלה אמי לא מזמן שניים מנכדיה הבוגרים למי יצביעו בבחירות הקרובות, השתררה שתיקה לרגע, ואז צחק אביהם והודיע לה שעברה את "מבחן הישראליו...
4 תגובות:
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט