דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום שלישי, 13 באוקטובר 2015
אחרי החגים: סלט ויאטנמי
›
בחול המועד סוכות ישבתי במסעדה עם חברתי רבקה (ועם בתה, חתנה ונכדתה החדשה) ומתוך האפשרויות הטבעוניות בחרתי בסלט ויאטנמי. זו היתה בחירה מעו...
יום חמישי, 8 באוקטובר 2015
מרק גזר חורפי
›
הגשם הראשון, מלווה בסופת רעמים, חתם את ההבטחה לחורף, או לפחות סתיו. הכנתי לכבודו מרק גזר בטעם עמוק, מחמם, והתחלתי לחשוב על אפסון המאווררים...
יום שלישי, 6 באוקטובר 2015
עונת המלפפונים ושיתוף מתכונים
›
יש משהו נחמד בחדוות השיתוף הישראלי. פעמים רבות הוא נתפס, בצדק, כחטטנות, אבל בכל הקשור למטבח ולבישולים, איזו דרך נהדרת להרחיב את מגוון המתכו...
יום שלישי, 29 בספטמבר 2015
טוב שיש תמר... הממתק האולטימטיבי
›
כמה נחמדה היתה הסוכה בבניין המשותף שבו גדלתי. שניים או שלושה אבות התגייסו להקים אותה מקרשים ושמיכות, וילדי הבניין התאספו אצלנו להכין קישוטי...
6 תגובות:
יום חמישי, 10 בספטמבר 2015
שוקולד במלית קרם לוטוס וחמאת בוטנים
›
הכותרת מספרת כמעט הכול: אלו "פרלינים" משוקולד ממולאים בתערובת מענגת של חמאת בוטנים וממרח לוטוס. כמעט הכול, חוץ מהטעם הנהדר של הממ...
יום ראשון, 6 בספטמבר 2015
כופתאות כרובית הודיות ברוטב עגבניות פיקנטי
›
הכול התחיל בקשיו שהשריתי ושכחתי למה ומדוע. האגוזים היו מושרים, מסוננים ושמורים במקרר. חזרתי מהעבודה, פתחתי את המקרר והחלטתי לאלתר לעצמי משה...
3 תגובות:
יום ראשון, 23 באוגוסט 2015
אנרגיה גרעינית טבעונית
›
מה אוכלים טבעונים? שקדים, אגוזים ופיצוחים, שהרי הם עמוסים בוויטמינים, מינרלים, שומנים "טובים" וחלבונים! כך גם אני אמרתי לעצמי לפ...
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט