דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום שני, 31 באוקטובר 2016
סלט גבעולי שומר ואשכולית אדומה
›
יש מאכלים — פירות, ירקות ועשבי תיבול — שהעולם פשוט חלוק על טעמם ומגיב אליו בקיצוניות. למה? אומרים למשל שנמצא וריאנט גנטי שגורם לאלו שא...
2 תגובות:
יום רביעי, 26 באוקטובר 2016
מרק ירקות כתומים עם עדשים וערמונים
›
הסתיו הגיע, אפשר להתחיל להתפנק במרקים. אמנם אצלי יש מרק כמעט כל ערב, גם בשיא הקיץ, אבל הכנתי לעצמי הפעם מרק שכולו אומר סתיו: חריף במידה ו...
2 תגובות:
יום שני, 10 באוקטובר 2016
קדירת חיטה וגריסים עם סלק צהוב (ומתכוני סלק סגול)
›
אני אוהבת להתפייט על צבעו העמוק של הסלק הסגול, ונהנית להוסיף אותו כמעט לכל דבר, אבל כשהגיע סלק צהוב בארגז האורגני ממשק חביביאן, כלל לא הצט...
יום שבת, 1 באוקטובר 2016
שנה טובה! סלט רימונים פרסי
›
נראה לי שאין פרי יותר יפה ומסקרן למראה מהרימון. נכון, כשבאים לאכול אותו צריך לעבוד. אבל העיסוק בקילוף ובפריטה משתלם מאד, כי בסופו יש קערה ...
3 תגובות:
יום שני, 26 בספטמבר 2016
אַגַ'פְּסַנְדָלִי: מעדן חצילים גיאורגי טבעוני
›
אַגַ'פְּסַנְדָלִי: לא קל להגיד את השם הזה, שפירושו "כמה את מהממת" (או משהו כזה). טעמתי אותו במסעדות גיאורגיות במהלך החופש...
יום ראשון, 18 בספטמבר 2016
חלת דלעת וקינמון לראש השנה
›
הימים חולפים, שנה עוברת, וארוחות החג בפתח. במסגרת הנסיונות לקראת סעודת ערב ראש השנה, הכנתי חלה והוספתי לה שני רכיבים ששדרגו אותה לחגיגיות ...
9 תגובות:
יום שני, 12 בספטמבר 2016
לוֹבְּיוֹ: תבשיל שעועית גיאורגי
›
הקיץ הגשמתי חלום ישן, ונסעתי לרוסיה, לחופשה שלא יכולתי לייחל למופלאה ממנה. חזרתי בהבטחה לעצמי שעוד אשוב לארץ היפה, המורכבת, ספוגת ההיסטור...
4 תגובות:
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט