דפי תמר, מתכונים טבעוניים

יום שני, 31 באוקטובר 2016

סלט גבעולי שומר ואשכולית אדומה

›
יש מאכלים   — פירות, ירקות ועשבי תיבול   — שהעולם פשוט חלוק על טעמם ומגיב אליו בקיצוניות. למה? אומרים למשל שנמצא וריאנט גנטי שגורם לאלו שא...
2 תגובות:
יום רביעי, 26 באוקטובר 2016

מרק ירקות כתומים עם עדשים וערמונים

›
הסתיו הגיע, אפשר להתחיל להתפנק במרקים. אמנם  אצלי יש מרק  כמעט כל ערב, גם בשיא הקיץ, אבל הכנתי לעצמי הפעם מרק שכולו אומר סתיו: חריף במידה ו...
2 תגובות:
יום שני, 10 באוקטובר 2016

קדירת חיטה וגריסים עם סלק צהוב (ומתכוני סלק סגול)

›
אני אוהבת להתפייט על צבעו העמוק של הסלק הסגול, ונהנית להוסיף אותו כמעט לכל דבר, אבל כשהגיע סלק צהוב בארגז האורגני ממשק חביביאן, כלל לא הצט...
יום שבת, 1 באוקטובר 2016

שנה טובה! סלט רימונים פרסי

›
נראה לי שאין פרי יותר יפה ומסקרן למראה מהרימון. נכון, כשבאים לאכול אותו צריך לעבוד. אבל העיסוק בקילוף ובפריטה משתלם מאד, כי בסופו יש קערה ...
3 תגובות:
יום שני, 26 בספטמבר 2016

אַגַ'פְּסַנְדָלִי: מעדן חצילים גיאורגי טבעוני

›
  אַגַ'פְּסַנְדָלִי:  לא קל להגיד את השם הזה, שפירושו "כמה את מהממת" (או משהו כזה). טעמתי אותו במסעדות גיאורגיות במהלך החופש...
יום ראשון, 18 בספטמבר 2016

חלת דלעת וקינמון לראש השנה

›
הימים חולפים, שנה עוברת, וארוחות החג בפתח. במסגרת הנסיונות לקראת סעודת ערב ראש השנה, הכנתי חלה והוספתי לה שני רכיבים ששדרגו אותה לחגיגיות ...
9 תגובות:
יום שני, 12 בספטמבר 2016

לוֹבְּיוֹ: תבשיל שעועית גיאורגי

›
הקיץ הגשמתי חלום ישן, ונסעתי לרוסיה, לחופשה שלא יכולתי לייחל למופלאה ממנה. חזרתי בהבטחה לעצמי שעוד אשוב לארץ היפה, המורכבת, ספוגת ההיסטור...
4 תגובות:
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט

פרטים עלי

התמונה שלי
תמר האחרת
ברוכים הבאים למטבח הטבעוני שלי: יש כאן מתכונים פשוטים ומהירים, מתכונים קצת יותר מסובכים, מתכונים ליומיום ולאירועים מיוחדים. כולם ללא מוצרים מהחי, רובם לא דורשים חומרים משונים או קשים להשגה וכולם... טעימים. כשעברתי לטבעונות, נעזרתי מאד בבלוגים טבעוניים ברשת. אשמח אם המתכונים שלי יעזרו לעוד אנשים להתנסות באורח חיים טבעוני.
הצג את הפרופיל המלא שלי
מופעל על ידי Blogger.