דפי תמר, מתכונים טבעוניים
יום חמישי, 27 באפריל 2017
עוגת שוקולד בכוס אספרסו, במיקרוגל
›
"בשבילי רק פרוסה קטנה!" מכירים את זה? מכינים עוגה מפוארת וכולם מסביב מבקשים רק פרוסונת קטנטונת... ומי אוכלת את מה שנשאר? אולי זו ...
8 תגובות:
יום שלישי, 18 באפריל 2017
מצייה-עיג'ה, מצה בריי, או איך לנצל את המצות שנשארו
›
אחרי-החגים שמח לכולם! אם נשארו לכם מצות מהחג, אשריכם. אני תמיד רצה לקנות עוד חבילה אחת, רגע לפני סוף החג, וממשיכה ליהנות מהן עוד כמה ימים, ...
יום שני, 27 במרץ 2017
מאפה אטריות ועלי סלק
›
מה הכלים החשובים לכם במטבח? מן הסתם סכין טובה, או אפילו אוסף של סכינים שונות, קולפן יעיל, ומוצר חשמל כזה או אחר. אני לא זוכרת למה, אבל ב...
יום חמישי, 2 במרץ 2017
חציל אפוי בשרמולה
›
זה אולי נשמע לאוזן העברית כמו קללה (במקרה הטוב) אבל שרמוּלה شرمولة היא מרינדה מהמטבח הצפון אפריקאי. את הרעיון להשתמש בה לחציל מצאתי אצל הב...
תגובה 1:
יום שלישי, 14 בפברואר 2017
ריבת תותים
›
כל הריבות דומות זו לזו, ריבת תות שדה אדומה בדרכה שלה... על פרוסת חלה, בעוגה או בין שתי עוגיות או סתם בכפית, איזו דרך נהדרת לשמר את התותים מ...
6 תגובות:
יום ראשון, 22 בינואר 2017
עוגות זעפרן או עוגות לוסיה הקדושה
›
זעפרן, מלך התבלינים, יקר כל כך ושווה כל כך. קמצוץ ממנו מעמיק את טעמו של כל תבשיל או מאפה. אומרים שהזעפרן היה בין הרכיבים של הקטורת שהועלתה ...
יום שני, 16 בינואר 2017
תבשיל מטנזניה: קארי תרד ובוטנים
›
הנה עוד מתכון מאפריקה, הפעם מטנזניה, מהיר להכנה ומלא טעם, מוצלח עם תפוחי אדמה, פסטה, קוסקוס או אורז (למשל אורז ג'ולוף ). כשאספתי בולי...
2 תגובות:
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט