רכיבים
250 גרם שעועית תאילנדית
2 קלחי תירס טריים
2 כפיות שמן זית לצליית התירס
1 כפית פלפל חריף אדום קצוץ דק
2 כפיות שמן שומשום
2 כפיות חומץ יין אדום
2 כפיות זנגוויל טרי מגורר
½ כפית מלח
עלים קרועים משלושה גבעולי בזיליקוםהכנה
מחממים תנור לחום בינוני גבוה, מושחים את קלחי התירס בשמן וצולים בתנור עד שהגרעינים מתרככים, כחצי שעה (תלוי בטריות הקלחים). מגלחים את הגרעינים ומעבירים לקערה בינונית.
שוטפים את השעועית וחותכים למקטעים. מבשלים 4-3 דקות במים רותחים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח, כדי להפסיק את הבישול. מסננים שוב ומעבירים לקערה עם התירס.
מערבבים שמן, חומץ, פלפל אדום קצוץ, זנגוויל ומלח ויוצקים על הירקות. מקפיצים לערבוב, מוסיפים עלי בזיליקום.
את השאריות הוספתי לסלט ירקות
הקלות J
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה