נראה לי שאין פרי יותר יפה ומסקרן למראה מהרימון. נכון, כשבאים לאכול אותו צריך לעבוד. אבל העיסוק בקילוף ובפריטה משתלם מאד, כי בסופו יש קערה מלאה בגרגרים ארגמניים, מנצנצים כאבני חן.
הסלט הפרסי הזה, שקראתי עליו לראשונה בקבוצת בישול טבעוני בפייסבוק, נותן לרימון מקום של כבוד: המלפפון חתוך דק-דק, לגודל גרגרי הרימון; מוסיפים רוטב, מקשטים בבצל ירוק ובנענע, ומתלבטים: כמה זמן להתענג על המראה, לפני שמתחילים להתענג על הטעם?
רכיבים
2 כוסות גרגרי רימון
2 כוסות מלפפון ירוק קצוץ דק, לגודל גרגרי הרימון
4 כפות בצל ירוק, קצוץ דק,
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף שמן זית
הכנה
מערבבים בקערה גרגרי רימון ומלפפון קצוץ. מוסיפים נענע ובצל ירוק. ממליחים, יוצקים לימון ושמן זית, מערבבים ומגישים.
שנה טובה ומתוקה!
נראה יפה וטעים בהחלט אכין תמיד יש אצלי במקרר קופסת גרגרי רימון🌹🌷
השבמחקתודה תמר על מתכוני כל השנה🌸
ש נ ה ☆ ט ו ב ה!
נראה יפה וטעים בהחלט אכין תמיד יש אצלי במקרר קופסת גרגרי רימון🌹🌷
השבמחקתודה תמר על מתכוני כל השנה🌸
ש נ ה ☆ ט ו ב ה!
תודה לך מלי! שנה טובה ומתוקה
השבמחק