רכיבים
500 גרם פסטה פרפרים
1 כף שמן חמניות או קנולה
2 כפיות שמן שומשום קלוי
2 כפות גדושות שום טחון
2 כפות גדושות ג'ינג'ר טרי מגורר
3-2 כוסות באק צ'וי שטוף היטב וקצוץ לפרוסות
1 פלפל אדום מתוק, פרוס דק
2 בצלים ירוקים פרוסים למקטעים של 3 סנטימטר
4-3 כפות רוטב סויה
3-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
אופציה: 5 כפות שקדים פרוסים
הכנה
מרתיחים בסיר גדול מים ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על השקית. מסננים.
במקביל, מחממים את שני סוגי השמן בווק או במחבת רחבה. מטגנים את השום והג'ינג'ר עד להשחמה. מוסיפים את הפלפל האדום, מטגנים שתי דקות לריכוך, ומוסיפים את עלי הבאק צ'וי ואת הבצל הירוק. מקפיצים בערבוב כחמש דקות, עד שהעלים נראים "נבולים". מוסיפים רוטב סויה ורוטב צ'ילי, מערבבים היטב ומוסיפים את הפסטה המסוננת. מערבבים שוב ומגישים מייד.
אופציה: מפזרים את השקדים הפרוסים בהגשה.
פסטה שענת (אחותי) אוהבת במיוחד
בתיאבון!
שלום לך.
השבמחקמהם עלי באק צ'וי? היכן קונים אותם?
שלום! זה צמח ממשפחת הכרוב
מחקhttps://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91_%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99
אני השגתי בארגז האורגני של חביביאן, אבל ראיתי לא פעם בשוק הכרמל, הדוכנים שמתמחים בעלים הירוקים.
אם לא השגת, אפשר להשתמש בתרד אן מנגולד
תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
מחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקיאמי, נשמע לי טעים לגמרי. היזדמן לי לטעום פאק צוי, טעים ביותר!
השבמחקתודה מותק!
מחקטעים כמו כל המתכונים שלך❤
השבמחקתודה מותק! בתיאבון
מחק