בדרך כלל, אני אוהבת להכין הכול לבד, ואם אפשר מאל"ף, אבל לאחרונה קיבלתי כמה מתוקים מוצלחים להתנסות בהם. מייד ארגנתי קבוצת משוב (למעשה, קבוצת הלימוד של ימי שלישי, והמשפחה שלי) והנה המסקנות וההמלצות לפניכם בפינת הפרסומות. אפשר בהחלט להוסיף למשלוח המנות.
מה: חטיפי אגוזים ופירות Barbary
צילום: אימאג'ארט
פרטים: סדרה של ארבעה סוגי חטיפים ללא גלוטן, ששלושה מהם טבעוניים: חטיף בר תמרים, אגוזי מלך ושומשום מלא / חטיף בר קשיו, אגוזי מלך, חמוציות וסילאן / חטיף בר שזיפים, קוקוס ואוכמניות. בכל מארז ארבעה חטיפים.
סימון טבעוני: יש.תגובות הקהל: טעים מאד, לא מתוק מדי, משביע אבל לא כבד. המנצח הגדול: חטיף בר שזיפים, קוקוס ואוכמניות.
ביקורת בונה: פה אחד, הכיתה טענה שהשם בלתי מוצלח בעליל: "למה לקרוא לאוכל בשם ברברי?" כלומר, משחק המילים "בריא" לא עבד כאן.
שימו לב: טעים, טעים, אבל עתיר קלוריות. בחטיף חביב הקהל יש 18.2% שומן ו-125 קלוריות.
שימו לב2: על אחת האריזות הטבעוניות כתוב, בטעות, שהיא מכילה דבש. בדיקה באותיות הזעירות מראה שהמוצר טבעוני בכל זאת.
לקנות?: כן, בהחלט, אבל לא לזלול הכול לבד.
מה: ופלים בטעמים של חברת מן
פרטים: ופלים בטעם וניל, קפה ושוקולד, מארז במשקל 200 גרם.
סימון טבעוני: יש ויש.
תגובות הקהל: טעם נהדר של ילדות וימי הולדת, קשה להפסיק לאכול.
ביקורת בונה: קשה להפסיק לאכול. כדאי להגיש רק כשיש קהל רב.
לקנות?: כן, בהחלט, אבל לא לזלול הכול לבד.
הערה על קערה: הצלחת שבתמונה היא מהיצירות הראשונות שהצלחתי ליצור בשיעור קדרות על אובניים במרכז מאירהוף לחינוך לאמנות, אצל המורה הנפלאה רעיה שטרן. מרכז מאירהוף הוא מרכז ייחודי, שבו אנשים מכל שכבות האוכלוסיה ומכל הגילאים יוצרים אמנות באהבה, בהתלהבות ובליווי מקצועי מדהים. עיריית תל אביב החליטה לסגור אותו, או חלקו, החל מהשנה הבאה, בתירוצים שונים ומשונים. אנא, עקבו אחרי המאבק נגד הסגירה ותמכו בו! למען החינוך לאמנות בתל אביב, למען עתידם התעסוקתי של עובדי המרכז המסורים, ולא רק כדי שבשנה הבאה אעלה תמונות של כלים קצת יותר יפים...
מה: מארזים של chefbox להכנת עוגות ועוגיות
פרטים: מבחר עצום (היכנסו ללינק למעלה) של צנצנות בגודל סטנדרטי, שבתוכן רכיבים מסודרים בצורה מצודדת עין להכנת עוגיות או עוגות. חילקו לנו בעבודה לכבוד יום המשפחה.
סימון טבעוני: כלל וכלל לא, ולמעשה על האריזה מצויין שיש להוסיף ביצה או חמאה או שניהם.
אז למה כן? כי אפשר לטבען בקלות, כי החברה תשלח לכם בדוא"ל טבלת המרות ואף הבטיחה להתייחס בהמשך לעניין הטבעוני, וכי הרכישה היא גם תרומה חברתית לשוויון תעסוקתי: כל המוצרים מיוצרים על-ידי אנשים שמתמודדים עם אתגרים נפשיים, במפעל שמעסיק 220 אנשים, והוא הגדול מסוגו בארץ.
איך לטבען: קיבלתי צנצנת של "עוגיות צ'אי" והחלפתי את החמאה המומסת שבהוראות ב-50 גרם מחמאה מומסת + כף שמן חמניות.
תגובות הקהל: טעים מאד, טעם ביתי נהדר.
ביקורת בונה/לקנות?: כן, כי קל לטבען, ואם יפנו עוד אנשים לחברה, יש מצב שהיא תשקול לתת סימון/הצעות טבעון על המוצרים עצמם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה